Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Boka 23 september för höstens stora konferens om trä i Västsverige - Trä 2022

Trä-, bygg-, möbel- och inredningsindustrin i Sverige och Norge befinner sig mitt i ett grönt skifte. Välkommen till en dag med fokus på omställningen mot hållbar innovativ träproduktion, träbyggnation, cirkulär produktutveckling och råvaran alla pratar om. Skogen. Välkänt. Väl beprövat. Uråldrigt. Och framtidens material.

trä-23-sept

Möt de som är med driver det gröna skiftet i branschen mot framtiden. Svenska och norska företag, branschorganisationer, experter, science-parks, företagskluster, designers, influensers och andra som under dagen kommer ge inblick och framblick i hållbar omställning inom industriell träproduktion, träbyggnation, möbel- och inredningsindustrin samt cirkulär produkt- och affärsutveckling.

Vi träffas på plats i Bengtsfors i Dalsland som ligger mitt i det skogliga företags- och kompetensklustret i gränsregionen Sverige-Norge, Västra Götaland och Värmland.

Program

Se dagens program här

När

Fredag 23 september 2022 klockan 09.00 till 14.45

Var

Odéon Bio & Teater, Centralbacken 6, 666 31 Bengtsfors

För vem

För dig som arbetar med trä i alla dess former och perspektiv, från industriell träproduktion till träbyggnation, möbler och inredning, hantverk, design, arkitektur, konstruktion, återbruk, affärsutveckling, politik med mera.

Pris

495 kronor per person exklusive moms.

Anmälan

Anmäl dig här senast 9 september. Varmt välkommen!

Publicerad 26 augusti 2022