Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Arbetsmarknadsenheten

Välkommen till oss!

COVID-19

Utifrån utvecklingen kring Covid-19 och dess spridning är det av stor vikt att du håller dig uppdaterad om vad som händer och vilka direktiv som gäller - information finns på kommunens hemsida, information med anledning av coronaviruset covid-19 - Melleruds kommun.

Tänk på att om du planerar att besöka AME och du är förkyld eller känner symtom på förkylning, stanna hemma och kontakta oss istället via telefon. I nuläget tar vi endast emot förbokade besök.


Vi på Arbetsmarknadsenheten erbjuder olika insatser som stödjer individer till att bli delaktiga på arbetsmarknaden och nå en egen försörjning. Aktivt samarbete sker med kommunens övriga enheter, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, regionen och företag.

Insatser som erbjuds är bl.a. samhällsinformation, kursverksamhet, förberedande arbetsträning, coaching, hälsostöd och olika typer av praktik. Enheten ansvarar även för flyktingsamordning i Melleruds kommun.

Hur får man kontakt med Arbetsmarknadsenheten?
För att ta del av Arbetsmarknadsenhetens aktiviteter/insatser behöver ett uppdrag komma från någon av våra samverkande parter. Dessa är Individ- och familjeomsorgen, Arbetsförmedlingen, skolan, Försäkringskassan eller regionen. Är du intresserad av att komma i kontakt med oss, tala med din handläggare vid någon av ovan nämnda myndigheter/enheter. 

Öppettider
Måndag–fredag kl. 8.00 – 16.00, lunchstängt kl. 12.00–13.00.

Ansvarig för verksamheten:
Enhetschef
Anita Andersson Hagsgård
E-post: anita.andersson-hagsgard@mellerud.se
Telefon: 0530-182 84

Besöksadress
Storgatan 17
464 31 Mellerud


Sidan uppdaterades 15 april 2021