Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Personalklubben Råmeo


Hej på er Råmeomedlemmar!

Vi vill bara informera er om att de fria baden upphör den 31/12 2019

Under året har vi haft möten med representanter från kommunen.
Hur Råmeos framtid ser ut är för tillfället lite oviss. Vi vill därför ha ett medlemsmöte med er, tisdagen den 3 december kl.18.00 i Kulturbruket. Då hoppas vi att vi har lite bättre information att ge er och vi tillsammans kan komma fram till hur vi ska fortsätta.


Nu har hösten kommit och vi tror att de flesta har kommit in i rutiner igen efter semestrarna. Styrelsen har haft ett styrelsemöte i augusti och vi försöker att ha ett varje månad förutom under sommaren då vi har ett uppehåll.
Under sommaren och början på hösten har vi fått många nya medlemmar. Det tycker vi är jättekul. Alla har dock inte betalt in medlemsavgiften ännu.

Vet du med dig att du har ansökt om medlemskap de sista månaderna och inte betalt, gör det snarast!


Läget i vår personalklubb just nu:

  • Ullaredsresa är på G
  •  Vi jobbar på ev. lösningar kring badet 2020.
  • Ett möte är inbokat med Kommunchefen.
  • Vi har MÅNGA medlemskort kvar! (trots flera sittningar under våren och fyra veckor under sommaren på medborgarkontoret)

Styrelsen träffades en extrakväll för att försöka sortera korten till de olika arbetsplatserna. Tyvärr vet vi inte vart alla jobbar men några kommer att få sina via internposten. Resterande kort som finns kvar är på Rådaskolan. Vill du ha ditt kort, maila angela.sandberg@mellerud.se


 

Personalklubben i Melleruds kommun bildades år 2004 och som tillsammans med medlemmarna ska skapa en bred verksamhet inom motion, kultur och gemenskap.

Arbetet ska ju inte bara bestå av jobb, utan även att lära känna sina arbetskamrater och kollegor inom företaget. Ett bra och roligt sätt är att göra olika aktiviteter ihop.

Personalklubbens mål är att sätta kommunens personal i rörelse och främja Vi-andan inom Melleruds kommun samt att få alla anställda att träffas över förvaltningsgränserna.

Avgift

Personalklubbens medlemsavgift bestämdes till 200 kr/år på årsmötet den 13 mars 2019.

Aktiviteter

En personalklubb kan vara så mycket. Viktigt att tänka på är att vi allesammans hjälps åt att komma med idéer, kanske tillsammans med en ledamot i styrelsen, starta upp olika förgreningar i personalklubben. Så välkomna in med förslag och idéer...

Kom ihåg att personalklubben blir vad vi gör den till!

Ansökan om medlemskap

För att få vara med i personalklubben krävs det att du är anställd i kommunen. Detta gäller både fast- och timanställda. Du kan fortfarande vara medlem även efter du har gått i pension, studerar eller är föräldraledig genom att sätta in medlemsavgiften via bankgiro.


Sidan uppdaterades 22 mars 2021