Vecka 2-40

Måndag
Kycklinggryta med timjan och vitlök, kokt potatis, broccoli
Fisk Bordelaise med potatismos och grönsaker
Dessert: Rabarberkräm
Tisdag
Pannbiff med lök, potatismos, gräddsås, amerikanska grönsaker och lingonsylt
Fisk Bordelaise med potatismos och grönsaker
Dessert: Aprikossoppa
Onsdag
Höstens primörsoppa. Mjukt bröd med ostpålägg
Fisk Bordelaise med potatismos och grönsaker
Dessert: Persikokaka med vaniljsås
Torsdag
Fiskgratäng med örter, kokt potatis och gröna ärtor
Ugnspannkaka med stekt fläsk och grönsaker
Dessert: Drottningkräm
Fredag
Köttfärssås med grekiska smaker, makaroner och vitkålssallad
Fisk Bordelaise med potatismos och grönsaker
Dessert: Jordgubbssoppa
Lördag
Kokt sej med äggsås, kokt potatis och gröna ärtor
Ugnspannkaka med stekt fläsk och grönsaker
Dessert: Glass med bärsås
Söndag
Dillkött (Gröna gårdar) med kokt potatis och skivade morötter
Fisk Bordelaise med potatismos och grönsaker
Dessert: Citronfromage med chokladrippel