Vecka 5-36

Måndag
Pyttipanna med stekt ägg, inlagda rödbetor och grönsaksblandning
Sprödbakad fisk med potatismos och grönsaker
Dessert: Exotisk fruktsoppa
Tisdag
Biff Stroganoff med kokt potatis och blomkål
Sprödbakad fisk med potatismos och grönsaker
Dessert: Aprikoskräm
Onsdag
Fiskburgare med bröd, hemlagat potatismos, sallad och dressing
Ugnspannkaka med stekt fläsk och grönsaker
Dessert: Blåbärssoppa
Torsdag
Stekt fläsk med bruna bönor, kokt potatis och grönsaksblandning
Sprödbakad fisk med potatismos och grönsaker
Dessert: Färsk frukt
Fredag
Trädgårdslasagne med vitkålssallad och broccoli
Sprödbakad fisk med potatismos och grönsaker
Dessert: Konserverade persikor
Lördag
Ugnsbakad lax med citronsås, kokt potatis och ärtor/majs/paprika
Ugnspannkaka med stekt fläsk och grönsaker
Dessert: Jordgubbskräm
Söndag
Kåldolmar med brunsås, kokt potatis, lingonsylt och grönsaksmix
Sprödbakad fisk med potatismos och grönsaker
Dessert: Brylépudding med karamellsås och vispad grädde