Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Aktuella arbeten på Ängenäsområdet

Med start vecka 34 kommer Gata-Park och VA-enheten att utföra en del arbeten på Ängenäsområdet. Detta kan periodvis påverka framkomligheten på gång-och cykelbanan. Här kan du se vilka arbeten som ska utföras och vilka områden av gång-och cykelbanan som påverkas. 

Ny lekplats byggs på Ängenäsområdet

Onsdagen den 25 augusti påbörjar Gata-Park arbetet med att bygga en ny lekplats på Ängenäsområdet. Arbetet beräknas ta mellan 2-3 veckor och framkomligheten på gång-och cykelbanan kan påverkas periodvis då fordon behöver komma åt området där lekplatsen ska byggas. Vi ber om er förståelse för detta och att vara försiktig och uppmärksam på fordon när du använder gång-och cykelbanan.

På bilden nedan ser du var lekplatsen ska byggas och vilken del av gång-och cykelvägen som kommer att vara påverkad under tiden.

Arbeten vid Ängenäs pumpstation

Med start vecka 34 utför VA-enheten ett arbete vid Ängenäs pumpstation i närheten av bron vid gång-och cykelbanan. Arbetsplatsen kommer att hägnas in och markeras delvis längs gång- och cykelvägen men kommer inte att påverka cyklister eller gångtrafikanter. Arbetet beräknas att ta två veckor men är samtidigt beroende av torrt väder.

På bilden nedan ser du arbetsområdet markerat i rött.

Publicerad: 20 augusti 2021