Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bli en cykelvänlig arbetsplats 2021

Nu är Cykelvänlig arbetsplats 2021 igång för att öka det hållbara resandet till och från, samt i tjänsten på arbetsplatser i Västsverige.

Cykelvänlig arbetsplats är ett årligt återkommande projekt där deltagande arbetsplatser kämpar om titlarna Årets cykelvänligaste arbetsplats, Årets raket och Årets nykomling. Arbetsplatserna klassas som cykelvänliga genom att uppfylla ett antal kriterier, till exempel att arbetsplatsen har en ambassadör för cykling, har cykelgarage, möjlighet till ombyte eller erbjuder lånecyklar.

Mellerud är en av 21 kommuner i regionen som har anmält sitt deltagande i Cykeltävling 2021. Nu återstår det bara för arbetsplatser i kommunen att anmäla sig.

Registrera din arbetsplats här

Fakta

Projektet Cykelvänlig arbetsplats drevs tidigare av Hållbart resande väst, som sedan oktober 2020 ingår i Västtrafik. 2021 är än så länge 21 kommuner anmälda till projektet vilket innebär att arbetsplatser i dessa kommuner kan registrera sig i tävlingen.

Deltagande kommuner 2021

Bengtsfors, Borås, Falköping, Göteborg, Halmstad, Hjo, Lerum, Lilla Edet, Mellerud, Mölndal, Orust, Stenungsund, Strömstad, Tanum, Tjörn, Tranemo, Trollhättan, Ulricehamn, Varberg, Vänersborg, Öckerö samt Västra Götalandsregionen.

 

Kontakt

Patrik Tellander, Utredare
patrik.tellander@mellerud.se
Telefon: 0530 – 182 16

Publicerad: 7 april 2021