Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Melleruds pedagogpris 2024

Det har blivit dags att nominera årets pedagog. Alla elever, vårdnadshavare, kollegor och rektorer kan nominera kandidater.

MK21 KHW 3

Foto: Karolina Hultman Wessman

Det har blivit dags att nominera årets pedagog! Alla elever, vårdnadshavare, kollegor och rektorer kan nominera kandidater. I nomineringen ska en tydlig och utförlig motivering ska följa med utifrån fastställda kriterier.

Priset tillfaller en pedagog eller arbetslag som uppvisat särskild god förmåga att skapa förutsättningar för lärande i förskolan eller skolan och visat en särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och haft ett starkt intresse för att utveckla undervisningen.

Kultur- och utbildningsnämndens pedagogiska pris är en uppmuntran till och bekräftelse på vikten av god pedagogik. Tanken är att priset ska ge inspiration, ökat fokus på pedagogens betydelse och bidra till en ökad måluppfyllelse för våra barn och elever. Priset kan tilldelas en pedagog, rektor eller ett arbetslag i förskolan, grundskolan, gymnasieskolan eller vuxenutbildningen.

Sista dag att nominera är 2024-06-16.

Förslagen skickas till kunregistrator@mellerud.se eller lämnas på Medborgarkontoret.

 

Publicerad 30 maj 2024