Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Socialförvaltningen tackar sommarvikarier för väl utfört arbete

På bild: personal som arbetar i hemvården i Melleruds kommun

Socialförvaltningens ledning vill rikta ett stort tack till alla sommarvikarier, ni har gjort ett fantastiskt jobb i alla våra verksamheter!

Inför sommaren klev ett gäng vikarier in för att ersätta ordinarie personal inom hemvård, hemsjukvård, personlig assistans, särskilt boende för äldre och gruppboenden. Alla har bidragit till att skapa en bra vardag för våra invånare under sommaren och avlastat ordinarie personal så att de har kunnat ta ut en välförtjänt semester.

Att arbeta inom Socialförvaltningen har även denna sommar haft sina utmaningar på grund av coronapandemin som har ställt extra krav på rutiner och skyddsutrustning. Med ett bra förberedelsearbete och introduktion för alla sommarvikarier, har våra verksamheters rutiner kopplade till coronapandemin följts för att minska smittspridningen. 

– Tack vare vår fina personal har vi klarat sommaren bra. Alla har gjort ett fantastiskt jobb med att följa våra covidrutiner, hantera värmeböljor och att göra vardagen bra för våra invånare. Vi i socialförvaltningens ledning vill även rikta ett varmt tack till vår ordinarie personal som introducerat all ny personal samt tagit extrapass och skjutit på semester för att få en bra bemanning. En eloge till er alla för väl utfört arbete, säger Pernilla Wall, sektorchef Vård & omsorg, Socialförvaltningen, Melleruds kommun.

Publicerad: 18 augusti 2021