Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sportlov i Mellerud

Årets sportlov kanske inte blir som vi först hade tänkt oss. Men det behöver inte betyda att det blir sämre på något vis.

I Mellerud finns det många aktiviteter utomhus som är gratis och tillgängliga. Så varför spendera tid inomhus när det går att vara ute i friska luften?

Vi vill inspirera fler att hitta ut i naturen genom att delta i det nationella projektet Luften är fri – friluftslivets år 2021 som leds av Svenskt Friluftsliv med stöd av Naturvårdsverket. Syftet med satsningen är att få fler människor att prova friluftsliv samt öka medvetenheten om friluftslivets värden och allemansrätten.

På vår hemsida har vi samlat tips på aktiviteter och upplevelser i vår vackra natur. Om vädret tillåter finns både isbanor och skidspår i kommunen. Vi har även satt upp en tipspromenad runt Hamnslingan i Sunnanå hamn där ni kan testa era kunskaper om allemansrätten. 

Men kom ihåg att smittspridningen av covid-19 fortfarande är omfattande. Under sportlovet är det fortsatt viktigt att begränsa antalet nya möten och att göra anpassningar. Undvik trängsel, tvätta händerna, stanna hemma vid sjukdomssymtom och ta hand om varandra och naturen!

Se alla aktiviteter på Luften är fri – Friluftslivets år 2021 i Mellerud

Publicerad: 19 februari 2021