Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

”Våga fråga” – digitala föreläsningar och utbildningar om psykisk ohälsa och suicid

Kostnadsfria digitala föreläsningar och utbildningar på temat ”Våga Fråga”, om psykisk ohälsa och suicid. Utbildningen riktar sig till dig som är 65 år och äldre eller som möter personer från 65 år och äldre.

Du som är 65 år och äldre hälsas välkommen till kostnadsfria digitala föreläsningar och utbildningar på temat ”Våga Fråga”, om psykisk ohälsa och suicid. Du som möter personer från 65 år och äldre är också välkommen att lära dig mer om psykisk ohälsa och hur du som medmänniska kan vara ett stöd för andra som mår dåligt.

Föreläsningarna och utbildningarna ges av föreningen Suicide Zero på uppdrag av Norra hälso- och sjukvårdsnämnden i Fyrbodal. Du behöver inte ha några förkunskaper för att kunna delta.

Du kan välja att anmäla dig antingen till en föreläsning eller till en utbildning eller båda delarna, det väljer du själv.  Den största skillnaden mellan föreläsning och utbildning är att det i utbildningen ingår samtalsövningar som genomförs i grupper om två och två och att utbildningen är lite längre.

ANMÄLAN

Anmälan sker i nedanstående länk senast en vecka innan respektive föreläsnings- eller utbildningstillfälle. Det finns fem föreläsningstillfällen och fem utbildningstillfällen att välja på och du väljer den form och det datum som passar dig bäst vid anmälan. Deltagarantalet är begränsat, först till kvarn gäller.

Klicka här för anmälan till föreläsningar och utbildningar

PLATS
Både föreläsningarna och utbildningarna sker digitalt via Zoom, instruktion och länk mailas ut ett par dagar innan.

Föreläsningar och utbildningar anordnas av FoU Socialtjänst och Västra Götalandsregionen.

Publicerad: 25 februari 2021