Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vår webbplats har fått ett nytt utseende

Nu har vår webbplats mellerud.se fått ett helt nytt utseende, men innehållet är fortfarande detsamma. Fokus med uppdateringen har varit att skapa en bättre användarupplevelse på startsidan så att du enkelt hittar den information du söker.

ny-design-webb

Kommunens webbplats, mellerud.se, är en viktig informationskanal för alla som bor, verkar och besöker kommunen. Som besökare på webbplatsen ska man snabbt kunna hitta och få tillgång till den service kommunen erbjuder, kunna utföra ärenden via våra e-tjänster och ta del av nyheter, evenemang eller information om aktuella händelser i kommunen

Webbyrån Webmind har upphandlats för att ta fram en ny tillgänglig design för vår startsida på mellerud.se. Med den nya designen är det nu enklare att hitta information genom ett större sökfält i fokus och tydligare ingångar till våra undersidor. Vi har även arbetat med att förbättra den interna sökmotorn på webbplatsen så att den ger mer relevanta träffar.

Fortsatt utveckling under 2023

I vårt utvecklingsarbete fokuserar vi på att göra webbplatsen än mer användarvänlig. Under året kommer vi att gå igenom webbplatsens informationsstruktur för att ytterligare hjälpa våra medborgare att hitta informationen de söker på ett enkelt sätt.

Har du synpunkter på den nya webbplatsen?

Du kan skicka in dina förbättringsförslag och synpunkter till webmaster@mellerud.se så att vi kan fortsätta att utveckla mellerud.se tillsammans.

Publicerad 14 mars 2023