Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Var med och ge din bild av Mellerud

Vad tycker du är bra med vår plats? Vad är du extra stolt över? Vad kan göras bättre? Var med och ge din bild av Melleruds kommun som geografisk plats i vår enkät. Tillsammans med dig som bor, arbetar eller besöker Mellerud vill vi skapa en gemensam bild över vad vi förknippar vår plats med som vi sedan kan använda för att marknadsföra Mellerud.

Pratbubbla med texten Ge din bild av Mellerud

Vad tycker du är bra med vår plats? Vad är du extra stolt över? Vad kan göras bättre?

Var med och ge din bild av Melleruds kommun som geografisk plats i vår enkät. Tillsammans med dig som bor, arbetar eller besöker Mellerud vill vi skapa en gemensam bild över vad vi förknippar vår plats med som vi sedan kan använda för att marknadsföra Mellerud.

Du är helt anonym och dina svar kommer att användas i arbetet med att ta fram Melleruds platsvarumärke. Du kan fylla i enkäten digitalt genom länken nedan eller i pappersform på Medborgarkontoret.

Delta i enkäten här och berätta vad du är stolt över i Mellerud

Tack för att du är med och bidrar!

 

Om platsvarumärket Mellerud

Med platsvarumärket Mellerud menar vi alla platser i det geografiska området Melleruds kommun, från Håverud i norr till Bolstad i söder. Syftet med att ta fram ett platsvarumärke är att skapa en gemensam bild över vad vi förknippar vår plats med och som bidrar till att öka stoltheten och attraktionskraften för hela kommunen. Den bilden ska senare kunna användas för att marknadsföra Mellerud som plats på olika sätt.

Läs mer om platsvarumärket Mellerud

Publicerad 2 november 2021