Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Modedesign

Modeteckning 

Torsdagar 17.00-18.30 

Kostnad: Kostnadsfritt (26 tillfällen över två terminer)
Ingen förkunskap krävs
Ålder 14 år och uppåt
Max 10 deltagare

Innehåll: En kurs för dig som tycker om att teckna eller gärna vill testa på och vill utveckla ditt sätt att teckna kropp och kläder. Kursen fokuserar på teckning av kroppen (proportioner, balans, tyngdpunkt och olika kroppsdelar som ansikte, händer och fötter). Det blir även teckning med olika sorters material, färger och linjer samt teckning av kläder på kropp förstås. Eleverna kommer också att få testa på modeillustration och mycket annat roligt! 

Kursen kräver ingen förkunskap, men undervisningen individanpassas för att varje elev ska kunna utvecklas på den nivån de är. Lektionerna inleds oftast med en genomgång av ämnet och sedan får eleverna en uppgift att arbeta med. Uppgifterna sträcker sig ibland över flera lektioner, ibland är de kortare och det är framförallt individuella arbeten.

Det finns endast 10 platser och först till kvarn gäller. Sista anmälningsdatum är 26 augusti. Skicka din anmälan till sofia.petren@mellerud.se. Skriv ”Anmälan Modeteckning” i ämnesraden och skicka med ditt för- och efternamn, födelsedatum, mailadress och telefonnummer. Du får bekräftelse på om du har en plats eller är placerad i kö. 

 

Modedesign fortsättningskurs

Modedesign har uppehåll just nu.

Vid frågor eller funderingar om kursen, hör gärna av er till Sofia på sofia.petren@mellerud.se .

Sofia Petrén
Sidan uppdaterades 20 januari 2022