Söker du personal?

Arbetsmarknadsenheten

En stor del av Arbetsmarknadsenhetens verksamhet syftar till att stärka arbetslösa personers förmåga och möjligheter att få ett jobb. Många gånger behöver dessa personer få komma ut och träna sina kunskaper och förmågor. Arbetsmarknadsenheten kan bl.a. stötta ert företag genom att underlätta vid rekryteringen av personal. Genom en inledande praktikperiod får ni tid till att lära upp och se ifall personen är rätt för er.

Vi kan även erbjuda dig som företagare, utbildning i konceptet Arbetsplatsambassadörer, en utbildning som ger redskap till att ta emot praktikanter på ett bra sätt och även arbeta för en god arbetsmiljö. 

Arbetsmarknadsenheten - Melleruds kommun

 

Lyckas med rekryteringen

I samarbete med Arbetsförmedlingen erbjuder vi dig som företagare en digital tjänst som hjälper dig att hitta det lämpligaste sättet att rekrytera och i slutändan - rätt kompetens till din verksamhet.

Gör så här!

Fyll i den kompetens du behöver så visas det rekryteringssätt som passar dig bäst. Ibland kan det vara mer effektivt att själv leta i Arbetsförmedlingens utbud än att publicera en platsannons.

Oavsett vad du blir rekommenderad kan du alltid välja något av de andra rekryteringssätten. Lycka till!

Frågor?

Har du frågor om hur tjänsten fungerar är du välkommen att ta kontakt med Arbetsförmedlingen.

Kontakt Arbetsförmedlingen

Kontakta oss

Steefan Mårtensson
E-post: steefan.martensson@mellerud.se
Telefon: 0530–181 52

Sidan uppdaterades 1 februari 2022