X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fritidshem

Nordalsskolans fritids har två avdelningar. Fritids Elsa som är för barn som går i förskoleklass - årskurs 1 och fritids Bamse som är för barn som går i årskurs 2 - 6.

På fritids Elsa arbetar:
Kersti Bahle, Anna-Karin Berg, Carolina Bejerstrand och Alen Bedretdinov.

På fritids Bamse arbetar:
Anneli Roos, Linda Gustafsson, Alen Bedretdinov, Susanne Lindberg, och Rasmus Larsson.

På morgonfritids arbetar:
Linda Andersson, Barbro Karlsson, Susanne Lindberg, Else-Marie Möller Ståhl, Rasmus Larsson och Susanna Lind del Aguila.

Öppettider för avdelning Elsa:
06.30 - 08.15
13.30 - 18.30 eller till sista barnet går hem.

Öppettider för avdelning Bamse:
06.30 - 08.15
13.30 - 17.00 

 

Öppning och stängning sker inne på Elsa. Vi vill att barnen kommer till oss och berättar att de har kommit, samt att de säger hej då när det sedan är dags för dem att gå hem.

Frukost serveras 7.30 och därefter går vi ut och har rast tills skolan börjar 8.30. De barn som ska äta frukost på fritids bör vara här lite innan 7.30. Då får barnen vara med från början och därmed skapas en lugnare frukoststund.

Från och med klass 4 får eleverna gå eller cykla hem själva, med föräldrars medgivande. De yngre eleverna hämtas och lämnas av föräldrar eller annan vuxen. Syskon får komma och hämta från det att de går i sjunde klass. Om ni önskar att era yngre barn ska kunna gå hem själva eller till olika aktiviteter så ber vi er att fylla i en speciell lapp för medgivande.

Som vanligt vill vi be er att skicka med namnade extrakläder. Eftersom vi är ute varje dag på fritids, så är det även viktigt att barnen har regnkläder och stövlar.

Det är mycket viktigt att ni meddelar schemaändringar till oss på fritids. Utöver Tyra-appen går det även bra att använda skolans kontaktböcker eller att ringa direkt till oss.

Mvh. Fritidspersonalen på Elsa och Bamse.

Väder

Eftersom vi är ute varje dag på fritids är det viktigt med kläder efter väder. Det är bra om ert barn har extrakläder med sig samt att alla plagg är namnade.

Kontakta oss

Nordalsskolans fritids:

Avdelning - Elsa:
Telefon: 0530-182 39
Mobil: 070-814 29 42
E-post:  nordalsskolans.fritids@mellerud.se

Avdelning - Bamse:
Telefon: 0530-182 46
Mobil: 076-517 22 48
E-post: nordalsskolans.fritids@mellerud.se

Sidan uppdaterades 16 september 2021