X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Aktuellt

Nyheter

Regeringen föreslår att krisstöden till företag förlängs till februari med anledning av de nya åtgärderna och restriktionerna på grund av pandemin. Det gäller omsättningsstödet till enskilda näringsidkare och handelsbolag, omställningsstödet till aktiebolag samt möjlighet att ansöka om anstånd med skatt.

Publicerad 12 januari 2022

Söker du kock till din verksamhet då är du välkommen att delta i det digitala rekryteringseventet Chefs for Sweden den 16 mars, där du möter kockar från hela Europa som är intresserade av jobb i Sverige på både kort och lång sikt. Eventet är kostnadsfritt.

Publicerad 21 januari 2022

Vill du höja din kompetens i hållbar turism? ⭐️
Du som driver besöksnäringsföretag är välkommen att delta på kostnadsfri onlinekurs hos Schyst Resande.

Publicerad 14 januari 2022

Är ditt företag i ekonomisk kris, eller vill du förebygga ekonomisk kris? Fyrbodals kommunalförbund erbjuder via Almi Väst kostnadsfri rådgivning till företag i Melleruds kommun och övriga Fyrbodals kommuner.

Publicerad 14 januari 2022

Stöden till enskilda näringsidkare och handelsbolag som drabbats ekonomiskt till följd av den
pågående pandemin förlängs.

Regeringen har tidigare aviserat att omställningsstödet och omställningsstöden till enskilda näringsidkare och handelsbolag ska aktiveras för december 2021. Nu meddelar regeringen att stöden även kommer kunna användas för januari 2022. Både omställningsstödet och omsättningsstöden riktar sig till företag som har tappat minst 30 procent av sin omsättning jämfört med en referensperiod.

Publicerad 23 december 2021
Kontakt

Jenni Hagman
Näringslivsutvecklare
E-post: jenni.hagman@mellerud.se
Telefon: 0530 - 181 08

Sidan uppdaterades 28 september 2021