X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Motionsspår

Grusväg

I Melleruds kommun finns ett antal anlagda motionsspår.

Dals Rostock

Den största motionsspåranläggningen i kommunen. Här finns ett flertal spår från 2,5 km upp till 10 km. Spåret som är 3,7 km är elljusspår.

Åsensbruk

I Åsensbruk finns ett 2,5 km elljusspår.

Vita Sannar

Vid Vita Sannar finns spår på 2 km och 4 km.

Mellerud

Aktivitetsrundan Sunda Spåret

Vill du göra din promenad till en annorlunda upplevelse? Vill du möta roliga utmaningar, träna efter dina förutsättningar och ta del av intressant fakta och aktuell forskning? I så fall är aktivitetsrundan något för dig!

Fem minuters promenadväg från Köpmantorget mitt i Mellerud, i direkt anslutning till Rådahallens sport- och friskvårdscenter, hittar du detta flisade spår, som lämpar sig för såväl hårdare löpträning som sköna söndagspromenader. 

Längs med det dryga 1 km långa spåret finns 12 olika skyltar, där du kan utföra fysiska övningar i din egen takt. På varje skylt finns två olika övningar, en för barn och en för vuxna. Anpassa övningarna efter dina förutsättningar och möjligheter. På skyltarna finns även spännande forskning och intressant fakta att ta del av. Du väljer självklart vilken nivå̊ du vill hålla, alla rörelser är bra för kroppen!

Genom QR-koder på skyltarna kan du även se filmer av övningarna, ljudinspelningar och fördjupad information. Om du behöver, hämta hem en QR-läsare som en app till din smartphone eller surfplatta. Genom appen kan du sedan direkt använda din mobiltelefon eller surfplatta för att läsa av QR-koden och förflyttas till innehållet den leder till.


Visa Motionsspår på en större karta

  • Klicka på markören för att få reda på öppettider, besöksadress, telefonnummer och GPS-koordinater.
  • För att zooma, använd knapparna plus och minus på kartan eller använd musens scrollhjul.
  • Panorera gör du genom att trycka ner vänster musknapp, hålla kvar och dra kartan åt något håll.
  • Vill du se kartan som satellitbild, så klickar du på symbolen längst upp till vänster och sedan på satellitsymbolen längst ner till vänster.
Sidan uppdaterades 17 december 2021