Vattenkiosk

Bild som visar vattenkiosken

För att kunna erbjuda vatten till verksamheter har vi installerat en vattenkiosk där du har möjlighet att fylla din tankbil eller liknande. För att få åtkomst till kiosken måste du registrera ditt företag och kvittera ut en nyckel på Medborgarkontoret. 

 

Varför har vi installerat en vattenkiosk?
Syftet med installationen av vattenkiosken är att säkerställa kvaliteten och säkerheten för vattnet till våra kunder. Vattenkiosken har en backventil installerad så att inget otillåtet kan komma in i ledningsnätet.
Observera att vattnet är ett så kallat tekniskt vatten och inte dricksvatten.
Det är endast tillåtet att ta vatten från ledningsnätet vid dessa vattenkiosker och inte vid några andra brand- eller spolposter. Vattenkiosknyckeln är personlig. Vid förlust av nyckeln behöver en ny nyckel hämtas ut mot en ny avgift.

 

Tillvägagångssätt

  • Som företagare besöker du Medborgarkontoret för registrering som kund till vattenkiosken och kvitterar ut en nyckel. Pris per nyckel enligt gällande taxa för tekniskt vatten. 
  • Fakturering av hämtat vatten sker för närvarande en gång per år. Vattenkostnad per kubik enligt gällande taxa för tekniskt vatten.
  • På vattenkiosk.se kan du enkelt se hur mycket vatten du har tankat, vid vilka tillfällen och var vattenkiosken finns. 

 

Hitta till oss

Medborgarkontoret: Storgatan 13, 464 30 Mellerud. GPS 58.699581,12.453378

Vattenkiosken: Rostocksgatan 25, 464 31 Mellerud. GPS 58.701870, 12.446038

Sidan uppdaterades 22 maj 2024