Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ulrika Granander Granat ny HR-chef i Melleruds kommun

Ulrika Granander Granat blir Melleruds kommuns nya HR-chef och tillträder tjänsten den 1 januari 2022.

ulrika-grenander-granat

Ulrika Granander Granat är jurist i grunden och har lång ledarskapserfarenhet inom olika branscher. Senast kommer hon från Folksam som chef för motorskador.

- Detta är ett mycket spännande uppdrag och jag är glad över förtroendet att få fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med alla härliga kollegor. Kommunens verksamhet påverkar samhällsmedborgarna varje dag och det är därför viktigt att skapa bra förutsättningar så att medarbetare kan leverera en bra välfärd till kommuninvånare.

Ulrika Granander Granat har lång erfarenhet av att driva förändringsarbete på en strategisk nivå. Hon tycker om att arbeta brett med personalfrågor men ett område som hon brinner lite extra för är utveckling av medarbetarskap och ledarskap.

- För mig är gott ledarskap A och O, så det är viktigt att skapa rätt förutsättningar för det, liksom för ett hållbart arbetsliv och kompetensförsörjning.

Det som lockar Ulrika till Melleruds kommun är att få vara en del av kommunens utveckling framåt och arbeta mot att vara en kommun som är attraktiv både för medarbetare och invånare.

- Med min mångåriga erfarenhet inom ledarskap och förändringsarbete ser jag fram emot att kunna bidra till kommunens fortsatta utveckling. Tillsammans bevarar vi det som är bra och fortsätter utveckla där det behövs i nära samarbete med ledningsgrupp och medarbetare, säger Ulrika Granander Granat.

Publicerad 13 december 2021