Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Välkommen till invigningen av vår nya aktivitetspark!

Den 18 oktober kl. 15.30 invigs den nya aktivitetsparken vid Nordalsskolan – en plats för rörelse, lek och gemenskap för både elever och allmänheten. Starta helgen med en eftermiddag fylld av aktiviteter och underhållning!

Aktivitetspark

Bild: den nya aktivitetsparken bakom Nordalsskolan

Invigningen bjuder på tal, uppträdande från Kulturskolan och möjlighet att prova på aktiviteter som fotboll, teqball, pingis, TRiQ skill wall, innebandy, fotbollstennis och basket. Vi bjuder även på korv med bröd – alla är varmt välkomna! 

En inspirerande mötesplats för alla

Den nya aktivitetsparken har skapats för att uppmuntra till rörelseglädje och aktivitet. Genom ett nära samarbete mellan skola, kommun, leverantör och entreprenörer har parken utformats för att möta behoven hos både barn och ungdomar. Med färgglada konstgräsytor, multifunktionell inredning och genomtänkta flöden vill vi skapa en miljö där både rörelse och social gemenskap kan frodas. 

Tillgänglig för alla – även kvällstid

Aktivitetsparken är öppen för allmänheten från kl. 15.30 varje vardag, och tack vare den goda belysningen kan parken användas även under kvällarna. Detta gör parken till en trygg och välkomnande plats för alla, oavsett ålder eller intressen.

Ta med vänner och familj och kom och fira med oss. Alla är varmt välkomna!

Publicerad 15 oktober 2024