Aktuella nyheter

Aktuella nyheter

Sessionssalen

Kommunfullmäktiges möte onsdag 17 april sänds live med start kl. 18.00.

Länk till sändningen
Publicerad 17 april 2024

Hitta Hem Pressbilder

Under våren inleds projektet Hitta hem i Dalsland, en satsning för att stärka Dalslands attraktivitet som en plats att leva, bo och verka i.

Publicerad 15 april 2024

Föreläsning Alkohol Och Droger Bland Unga (1)

Onsdag 24 april hålls föreläsningen Föräldraskolan som går igenom vad du som förälder behöver veta om alkohol- och droganvändning bland unga.

Publicerad 15 april 2024

Pexels Cup Of Couple 8015670

Under natten mot söndagen den 7 april uppsökte tre efterlysta flickor hjälp i Melleruds kommun. I samband med det gjordes en polisanmälan som rubricerades som misshandel.

Publicerad 15 april 2024

Backa Barnet Utbildning För Chefer Och Införandeteam

Under två dagar har det varit utbildning för att ge chefer och införandeteam kunskap för att införa konceptet Backa barnet i sin verksamhet. Deltagarna var från de ingående kommunerna i Dalsland, Medpro Clinic, Närhälsan samt Polisen.

Publicerad 12 april 2024

Buss Västtrafik Mindre

Kom ihåg att elever som åker med skolskjutsen ska ha sina skolkort tillgängliga för resan. Har skolkortet tappats bort är det viktigt att du som är vårdnadshavare beställer ett nytt.

Publicerad 11 april 2024

Hållbarhet

Melleruds kommun hälsar dig varmt välkommen till en spännande dag för hela familjen med fokus på hållbarhet! Ta chansen att lära dig mer om fjärrvärme och hur det bidrar till en mer hållbar framtid.

Publicerad 8 april 2024

SMS Utskick

Melleruds kommun har fått samtal från privatpersoner som blivit uppringda av företag som uppger att de utför ventilationskontroller i samverkan med Melleruds kommun. Påståendet är falskt. Detta är inget som kommunen står bakom och höjer nu ett varningens finger för bedrägeriförsök.

Publicerad 4 april 2024

Renhållning

Nu kan du som går ut årskurs 9 eller årskurs 1 på gymnasiet och är folkbokförd i Melleruds kommun söka sommarjobb hos kommunen.

Sommarjobb
Publicerad 28 mars 2024

Agnetha Helander, Trollingbåtar

Från och med 1 april kommer inte Medborgarkontoret i Mellerud att sälja fiskekort.

Publicerad 19 mars 2024

Snöröjning

Onsdag den 20 mars kommer Melleruds kommun annonsera en ny upphandling gällande vinterväghållning. Vill du lämna anbud i upphandlingen hittar du den på www.e-avrop.se

Publicerad 18 mars 2024

Mitt I Prick 1

I det här numret står Samhällsbyggnadsförvaltningen i fokus. Här kan vi bland annat läsa om Hållbarhetsdagen på Klacken och se vad som är på gång hos Gata- och parkenheten.

Publicerad 12 mars 2024

Flicka vid skolbänk

Barn i föräldrars fokus (BiFF) är ett erbjudande om föräldragrupp till föräldrar som separerat och har svårt att komma överens i frågor som rör barnen. Kursen är framtagen av Rädda barnen och används över hela landet.

Publicerad 11 mars 2024

Redigerad Bild

8 mars 2024 skrevs överenskommelsen kring Backa barnet-konceptet under. Det var också startskottet för projektet Tillsammans backar vi upp alla barn i Dalsland. Överenskommelsen skrevs under av parterna vid en ceremoni på Campus Dalsland.

Publicerad 8 mars 2024

ABC Trappa

Du som har barn mellan 3-6 år är välkommen att delta i ABC-föräldraträffar hos Familjecentralen.

Publicerad 7 mars 2024

MSB Krislåda 2022 Krisberedskapsveckan

Under vecka 10 och 11 genomför vi en riktad enkätundersökning för att undersöka vilken hemberedskap invånarna i Melleruds kommun har inför oförutsedda händelser och samhällsstörningar. Ditt svar är viktigt för att utveckla vår beredskap.

Publicerad 1 mars 2024

Barn i lekpark

Sedan januari 2024 har Melleruds kommun ett nytt administrativt elevregister för förskola, grundskola, fritidshem, gymnasie- och vuxenstudier.

Publicerad 1 mars 2024

Barn Leker I Vattenpöl

Just nu genomför vi ett byte av elevregister i Melleruds kommun. På grund av detta flyttas barnomsorgsfakturan för februari till nästkommande faktura.

Publicerad 20 februari 2024

Frukostforum Tillväxt

Vill du nätverka över branschgränserna med lokala företagare? Missa inte Frukostforum Mellerud!

Publicerad 2 februari 2024

Thumbnail DSC 0842

Ansökan för subventionerat fritidskort görs nu genom våra e-tjänster.

Publicerad 22 januari 2024

Microsoftteams Image (2)

Från och med tisdag 2 januari har kommunens Medborgarkontor och Socialförvaltningens servicecenter uppdaterade öppettider.

Publicerad 2 januari 2024

Microsoftteams Image (14)

Nu är anmälan öppen för dig som önskar boka fast saluplats för 2024 på torget i Mellerud.

Publicerad 20 december 2023

Plocka Upp Efter Din Hund

Plocka upp efter din hund och kasta påsen i närmaste hundlatrin. Eller ta med påsen hem och släng den som brännbart hushållsavfall i ditt vanliga sopkärl. Det ligger i allas gemensamma intresse att tänka på miljö och trivsel.

Publicerad 10 maj 2023
Sidan uppdaterades 21 oktober 2021