Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på denna webbplats accepterar du cookies.

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Försenad avläsningsinformation av vattenmätare

Du som fastighetsägare med kommunalt vatten brukar få hem avläsningsinformation av din vattenmätare i brevlådan under december månad. I år kommer avläsningsinformationen att skickas ut senast i början av januari 2022. Förseningen beror på att vi just nu inför en ny digital tjänst för avläsning av vattenmätare.  

Kommunen kommer snart kunna erbjuda en ny digital tjänst för avläsning av din vattenmätare och väntar nu på att den ska komma på plats. Avläsningsinformationen kommer skickas ut så snart den digitala tjänsten är tillgänglig vilket den beräknas bli i mellandagarna eller början av januari 2022.  

I samband med att den nya tjänsten är tillgänglig kommer vi skicka ut riktad information till alla berörda fastighetsägare. Nästa år kommer det vara möjligt att göra sin mätaravläsning digitalt eller via ett papperskort som tidigare. Den nya tjänsten kommer att vara helt kostnadsfri att använda.  

Förseningen av avläsningsinformationen kommer inte att påverka dig som fastighetsägare. För frågor om avläsningsinformationen, kontakta en VA-handläggare på telefon 0530-181 65.  

Publicerad 22 december 2021